




































למעלה מ-2,100 רצים\ות, מלווים\ות ומעודדים\ות מילאו ביום שישי בבוקר (04.11.2022) את שטח הכינוס בפארק מיני ישראל ואת השבילים של השדות בטרון, לבוקר של ספורט, מינגלינג והפנינג ססגוני עם מיטב החברות בתעשיית הבנייה, הנדל"ן והתשתיות בישראל.
המרוץ כלל מקצים מגוונים, 2 ק"מ (עממי ותחרותי), כמו גם 5 ו 10 ק"מ ובכך אפשרו לכל אחד ואחת למצוא את מקומו באירוע, הן הספורטאים המקצועיים והן הרצים החובבנים.
תודה מיוחדת לנותני החסות ולחברת ההפקה גולדפיש שאלמלא הם האירוע לא היה יוצא לפועל, שותפים לדרך שדחפו והעניקו רוח גבית לכל אורך תקופת ההכנות ובמהלך האירוע עצמו.
בתשוקה ובאהבה גדולה לענף הבנייה, מצפים ומחכים לראותכם גם בהפקה הבאה
אייל ולירן לוין וכל משפחת CivilEng
את קבוצת CivilEng הקמנו עבורכם, אנשי המקצוע, במטרה להוביל שינוי בתרבות המקצועיות, האיכות והבטיחות בענף הבנייה, הנדל"ן והתשתיות בישראל.
את קבוצת CivilEng הקמנו עבורכם, אנשי המקצוע, במטרה להוביל שינוי בתרבות המקצועיות, האיכות והבטיחות בענף הבנייה, הנדל"ן והתשתיות בישראל.
על מנת ליהנות מכל הפיצ'רים והשירותים אותם אנו מציעים בפורטל החדש - מומלץ לבצע הרשמה קצרה ולנהל כרטיס אישי (ניתן גם באמצעות היוזר בפייסבוק).
ההרשמה והשימוש בתכני הפורטל ללא עלות !