אג'יס ישראל | אורבך הלוי | איזיבים הנדסה טכנולוגית | אלום עשת אומן | אלפא פרויקטים ירוקים | אמי מתום מהנדסים ויועצים | אפריקה ישראל מגורים | בוני בניין פיתוח והשקעות | בי פי אם | בלנק לרר בר מהנדסים | בראל א.ב. הנדסה ובניה | גינדי סטודיו אדריכלים | גינדיס צור מהנדסים | הרצוג | הררי טויסטר | חוליות אגש"ח | ינון תכנון יעוץ ומחקר | יסודות א' ליווי פיננסי | ליאת זמיר הנדסת תנועה | לימור גל מלך | ליר אדריכלים | מאפרו מהנדסים | מפעלי ים המלח | מצוק מהנדסים | מרגולין טק | משרד הבינוי והשיכון | נתיבי איילון | פרופ' ביין ושות' | קבוצת אודור | קבוצת שפונדר פדלון | קבוצת תדהר | קטה התחדשות עירונית | קליברייט מכון בקרה לאיכות הבניה | ש. אנגל מהנדסים | ש. קרני מהנדסים | שיכון ובינוי - נדל״ן | שיכון ובינוי - סולל בונה | BAS | Beamware | Combe Group | DCX | high-group | New Era | New-flow
מישהו מתעסק עם תקן זה? יותר ספציפי Appendix D .
מה השאלה?
אולי הם לא הבינו למה אתה מתכוון במילה
צודק אריה
, יצאתי מהנדס מזון מסוג חומוס 
D.3.3.4.4 מתייחס רק למתיחה , אני מחפש את ההתייחסות לגזירה , במהדורה הקודמת 08 , המקדם 0.75 התייחס גם למתיחה וגם לגזירה. במהדורה 11 הדרישות של הגזירה מופיעות ב D.3.3.5 (אני מתכוון ספציפית בהקשר לרעידות אדמה).
צודק.