סיכום מרוץ CivilEng 2026!

הא.נשים שמובילים את ענף הבנייה והתשתיות בישראל!

יותר מ־1,500 נרשמים, למעלה מ־1,400 משתתפים בפועל, עשרות חברות וארגונים, מתחמי חוויה, מוזיקה, ספורט ואנרגיות שלא נגמרות. מרוץ CivilEng ה-3, שהתקיים ביום שישי, 16.10.2026, במתחם מיני ישראל שבלטרון, הפך לחגיגה ענקית של ענף הבנייה, הנדל"ן והתשתיות בישראל. ולא פחות חשוב מהמרוץ עצמו - זו הייתה הזדמנות יוצאת דופן להיפגש, להכיר ולהרגיש חלק מקהילה מקצועית אחת גדולה. וידאו וסרטוני הסיכום - יעלו בימים הקרובים.

 

הקהילה של CivilEng ב WhatsApp >>

 

בוקר אחד, ענף שלם, הרבה מאוד אנרגיות!

עוד בשעות הבוקר המוקדמות החלו להגיע למתחם מיני ישראל מאות אנשי ונשות מקצוע מכל רחבי הארץ.

מנהלות ומנהלים, אנשי ונשות מקצוע (שטח ומטה) מתחומי הביצוע, תכנון, ייזום, ניהול, סטארטאפיסטים, סטודנטים ואקדמיה, ספקים ונותני שירותים - כולם הגיעו כדי לקחת חלק באחד המפגשים המיוחדים של הענף.

הפעם, במקום להיפגש סביב שולחן ישיבות, באתר הבנייה או בכנס מקצועי, נפגשנו בבגדי ספורט, באווירה משוחררת, עם חיוכים גדולים והרבה מצב רוח טוב.

עבור חלק מהמשתתפים זו הייתה תחרות ספורטיבית של ממש. עבור אחרים זו הייתה הזדמנות להתנסות בריצה, לבלות עם חברים לעבודה, להכיר קולגות ולהתחבר לאנשים חדשים.

ועבור כולנו, זו הייתה תזכורת לכוח שיש למפגש אנושי פשוט, מחוץ לשגרת העבודה.

נשמח לתיוגים של CivilEng yes

רצים, הולכים ומעודדים - כל אחד והמסלול שלו

בלב הנופים של עמק איילון ולטרון התקיימו מקצי הריצה התחרותיים למרחקים של 2, 5 ו־10 ק"מ, לצד מסלול עממי של 2 ק"מ בהליכה או בריצה.

על המסלולים אפשר היה לראות רצים מנוסים לצד משתתפים שעושים את צעדיהם הראשונים בעולם הריצה, קבוצות עובדים שרצות יחד, חברים שמדרבנים זה את זה ומעודדים שממתינים בקו הסיום.

כל הכבוד לכל המשתתפות והמשתתפים, למי ששברו שיאים אישיים, למי שהתנסו לראשונה ולמי שפשוט בחרו להגיע ולהיות חלק מהאירוע!

 

 

הרבה יותר מריצה: מתחמי חוויה, פעילות ונטוורקינג

בזמן שחלק מהמשתתפים רצו במסלולים, מתחם מיני ישראל הפך למרכז של פעילות ספורטיבית, מוזיקה, מפגשים וחוויות.

לאורך הבוקר נהנו המשתתפים ממגוון מתחמים ופעילויות:

  • בר הבירה - באדיבות המחסן למקצוען: בירה, חברים ואווירה משוחררת. מקום מצוין לסיים בו ריצה, לפגוש קולגות וליהנות מהאירוע.
  • תחרות עליות מתח - באדיבות קבוצת א.צ: אתגר ספורטיבי נוסף שהוסיף תחרות, עניין והרבה עידוד מצד הקהל.
  • מתחם אמבטיות הקרח והמסאז'ים - באדיבות הבית הישראלי מקבוצת אאורה: חוויית התאוששות ורענון לאחר המאמץ הספורטיבי.
  • מתחם EXPO: מתחם תצוגה ומפגש של ספקים, חברות ונותני פתרונות לענף. הזדמנות לפגוש את אנשי המקצוע בדרך בלתי אמצעית.
  • מתחמי החברות והארגונים: נקודות מפגש והתארגנות לקבוצות שהגיעו יחד, עם גאוות יחידה, אווירה קבוצתית והרבה פרגון הדדי.
  • מוזיקה ו־DJ: פסקול קצבי שליווה את הבוקר והפך את מתחם האירוע לחגיגה.

השילוב בין הריצה, הפעילויות והאווירה החברתית אפשר גם למי שלא הגיעו כדי לרוץ ליהנות מחוויה מלאה ומשמעותית.

 

כשהחברות נפגשות מחוץ לשגרת העבודה

אחד הדברים המיוחדים במרוץ CivilEng הוא המפגש בין חברות וארגונים הפועלים באותו ענף, לעיתים כשותפים ולעיתים כמתחרים.

ראינו קבוצות עובדים שהגיעו יחד, מנהלות ומנהלים שעודדו את חברי הצוות שלהם, קולגות שנפגשו אחרי זמן רב ואנשים שהכירו זה את זה לראשונה.

עבור החברות שהשתתפו, המרוץ היה הרבה יותר מפעילות ספורטיבית: זו הייתה הזדמנות לגיבוש, לחיזוק הקשרים בין העובדים, לעידוד אורח חיים פעיל וליצירת חוויה ארגונית משותפת.

ולצד החוויה הארגונית, נוצרו גם חיבורים שחצו את גבולות החברות והארגונים.

 

גם עבור השותפים והספקים - מפגש מסוג אחר

אחד המאפיינים הייחודיים של האירוע היה החיבור בין אנשי המקצוע לבין הספקים והחברות המסחריות שלקחו בו חלק.

בניגוד לתערוכה או לכנס מקצועי, שבהם המפגש מתקיים סביב מוצר, שירות או הרצאה, המרוץ יצר סביבת מפגש אחרת: טבעית יותר, משוחררת יותר ובלתי פורמלית.

מתחמי הפעילות, מתחם ה־EXPO והמפגשים לאורך הבוקר אפשרו לשותפים העסקיים לפגוש את קהל אנשי המקצוע של הענף לא רק כלקוחות פוטנציאליים, אלא קודם כול כאנשים.

מבחינתנו, זו בדיוק אחת הדרכים שבהן אפשר לייצר ערך אמיתי לשותפים לדרך: לא רק באמצעות חשיפה, אלא גם באמצעות חוויות משותפות, היכרות ובניית קשרים.

 

הרבה יותר מאירוע ספורט - זו המשמעות של קהילה

מרוץ CivilEng נולד מתוך רצון לחבר בין אנשי ונשות ענף הבנייה, הנדל"ן והתשתיות בישראל, ולאפשר להם להיפגש גם מחוץ למסגרות המקצועיות המוכרות.

מעבר למספר המשתתפים המרשים, לאווירה ולפעילויות, מה שנשאר איתנו מהבוקר הזה הם המפגשים בין האנשים, החיוכים, תחושת השייכות והגאווה להיות חלק מענף משמעותי כל כך.

ב־CivilEng אנחנו פועלים לאורך השנה כדי ליצור ערך מקצועי ואישי לאנשי הענף - באמצעות תוכן מקצועי, קהילות, מפגשים, הכשרות, כנסים ואירועים.

כל אחת מהפעילויות האלה נראית אחרת, אבל מאחוריהן עומדת אותה תפיסה: אנחנו מאמינים שענף חזק צומח מתוך אנשי מקצוע מחוברים, שמשתפים ידע, מכירים זה את זה ומרגישים חלק ממשהו גדול יותר.

 

תודה לנותני החסות ולשותפים לדרך!

אירוע בהיקף כזה לא היה יכול לצאת לפועל ללא האמון, התמיכה והשותפות של החברות שבחרו להצטרף אלינו ולהיות חלק מהחוויה.

אנחנו מבקשים להודות לנותני החסות והשותפים שליוו את מרוץ CivilEng 2026:

קבוצת א.צ | קבוצת שטרן | אלקטרה בנייה | פרשקובסקי | iLift | קסטרו פתרונות חכמים בתנועה | Euro Safety | סיון ביצוע | פולדמיר בנין | קבוצת אשטרום | חוליות ישראל | עמרם אברהם | שיכון ובינוי סולל בונה | Buildots | CIMENT | ESHKOL – אשכול | אלומלייט | YFPM - יותם פנר ניהול פרויקטים | אמות השקעות | אג'יס־רייל ישראל | המחסן למקצוען | הבית הישראלי מקבוצת אאורה | STRUCT.

תודה על האמון, התמיכה, השותפות והנכונות להיות חלק מיוזמה שמפגישה בין האנשים והחברות המניעים את הענף שלנו.

אנו מעריכים מאוד את הבחירה שלכם להיות חלק מהעשייה של CivilEng ומהאמונה בחשיבותם של המפגשים האנושיים והמקצועיים בענף.

 

 

המרוץ הסתיים, אבל אנחנו כבר מסתכלים קדימה!

האנרגיות של מרוץ CivilEng 2026 נותנות לנו הרבה מוטיבציה להמשיך וליצור עוד הזדמנויות למפגש, לחיבור ולעשייה משותפת.

אחד המפגשים המשמעותיים הבאים שלנו יהיה הכנס השני לנשים בענף הבנייה, הנדל"ן והתשתיות בישראל, המתוכנן לתחילת 2027.

לאחר הצלחת הכנס הראשון, שהפגיש למעלה מ־700 משתתפות ומשתתפים, אנחנו ממשיכים לבנות את הבמה לנשים המובילות את הענף - בניהול, ביזמות, בביצוע, בתכנון, בטכנולוגיה ועוד..

זה יהיה אירוע שונה מהמרוץ, אבל מבחינתנו הוא חלק מאותו חזון: ליצור מפגשים משמעותיים, להרחיב מעגלים מקצועיים, לחזק קשרים ולתת במה לאנשים שמעצבים את עתיד הענף.

 

 

ולסיום - תודה ענקית לכם!

תודה לכל מי שהגיעו לרוץ, ללכת, לעודד, לפגוש חברים ופשוט להיות חלק מהאירוע.

תודה לעשרות החברות והארגונים שבחרו להשתתף, למנהלות ולמנהלי משאבי האנוש, לרכזות ולרכזי הקבוצות ולנציגי החברות שהשקיעו זמן ומאמץ כדי לארגן את ההשתתפות וליצור חוויה משמעותית לעובדים.

תודה לנותני החסות ולשותפים, לספקים, לצוות ההפקה של GoldFish , לאנשי התפעול ולכל מי שפעלו מאחורי הקלעים כדי להפוך את החזון למציאות.

תודה מיוחדת לאייל לוין וללירן לוין, על היוזמה, החזון, ההובלה וההשקעה ביצירת האירוע ובפיתוח הפעילות הקהילתית של CivilEng.

ומעל הכול - תודה לכם, אנשי ונשות ענף הבנייה, הנדל"ן והתשתיות בישראל. אתם אלה שהופכים את היוזמות שלנו למפגשים אמיתיים, מלאי חיים ומשמעות.

אנחנו מסיימים את מרוץ CivilEng 2026 עם הרבה סיפוק, חיוך גדול ורצון להמשיך.

כי מבחינתנו, ההצלחה האמיתית של המרוץ אינה נמדדת רק במספר המשתתפים או בתוצאות הריצה - אלא גם באנשים שנפגשו, בקשרים שנוצרו ובתחושה שאנחנו חלק מקהילה אחת גדולה.

נתראה באירועים הבאים! 

 

 

על המחבר